De Heren kwamen telkens op mijn pad

Eigenlijk is het best bijzonder hoe ik De Heren Van Werk heb leren kennen. Ik wist dat het bedrijf bestond, dat zag ik online langskomen, maar ik had nog nooit met Elton of Maurice gesproken. Sterker nog: ik kwam eerder in contact met de moeder van Elton. Mijn moeder en ik lieten namelijk onze wenkbrauwen doen bij haar. En al liggend in de stoel kletsten we over werk. Ik ben verbonden aan Breda University of Applied Sciences in Breda en daar reageerde Eltons moeder meteen op: “Daar geeft mijn zoon trainingen!” 

Die ontmoeting was voor mij een reden om Elton een appje te sturen en een keer af te spreken om koffie te drinken. Zo gezegd, zo gedaan. We leerden elkaar en elkaars werk beter kennen. Om een lang verhaal kort te maken, Elton vroeg of ik me aan wilde sluiten bij het team van coaches. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! De kernwaarden van De Heren Van Werk sluiten namelijk heel goed aan bij mijn waarden. Ik tref altijd een stukje van mezelf als ik bij hen ben. Het draait om vertrouwen en autonomie, om raken, gunnen en verbinden. Dat zit ook in mijn DNA. 

Vrouwen

Als coach richt ik me op vrouwen met een loopbaanvraagstuk of een persoonlijk vraagstuk gerelateerd aan werk. Daarbij kijk ik naar het grotere plaatje, een loopbaanvraag is in veel gevallen onlosmakelijk verbonden met persoonlijke ontwikkeling. 

Visie en werkwijze: breed kijken

Bij de intake ga ik holistisch en systemisch te werk. Ik luister naar wat er gezegd wordt, maar kijk ook naar hoe iemand zich gedraagt en welke energie iemand uitstraalt bijvoorbeeld. Ik kijk naar iemand als geheel: lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens. Het geheel is meer dan de som der delen. Daarnaast kijk ik naar het familiesysteem en de patronen van de persoon.

Samenwerken

Als ik de juiste coach ben voor iemand, gaan we aan de slag met de hulpvraag. En daarbij kijk ik breder dan de vraag alleen natuurlijk. Want hoe beslis je? Saboteer je jezelf en gaat je brein met je aan de haal? Ik noem maar wat voorbeelden. Hoe dan ook werk ik analytisch en daadkrachtig en werk ik samen met een cliënt. Daarbij zet ik mijn enthousiasme, humor, nuchterheid, daadkracht, een analytische kritische blik en luisterend oor in. Om uit te vinden hoe je het leven kunt leiden dat je ook echt wilt leiden en welk werk het beste bij je past.

Wil je je verder verwonderen?

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!